Rólunk

Az Albacomp Services Kft., 2012-ben azért jött létre, hogy a magyar piac meghatározó, gyártó független műszaki informatikai csapatként szolgálja ki ügyfeleit.  Az alkalmazottak döntő hányada a műszaki munkában vesz részt. A pénzügyi, jogi és egyéb adminisztrációs feladatokat kiszerveztük.

 

Ügyfeleinknek komplex IT infrastruktúra szolgáltatást nyújtunk, a desktop támogatástól a nagy komplexitású informatikai rendszerek tervezéséig, megvalósításáig és üzemeltetéséig. Munkánkat országos hálózatunkkal több telephelyen dolgozó mérnökök és technikusok látják el.

 

Szervizünk közel 5.000 végponton üzemeltetet számítógépeket 6 vagy 8 órás fix hibaelhárítással. Több mint 10.000 hibát kezelünk évente, különböző SLA-k alapján. Ezek között megtalálhatók a jelentősebb világmárkák: HP, Lenovo, Dell, Fuji, MSI, LG, Samsung. Több márkának garanciális szervizei is vagyunk. Szerviz technikusunk rendelkeznek NAV engedéllyel pénztárgépek karbantartására. Több száz online kassza folyamatos üzemeltetésében veszünk részt kiskereskedelmi bolthálózatok és egyéni üzletek támogatásával.  

 

Rendszerintegrációs mérnökeink sokéves tapasztalattal rendelkező szakembergárdája magas színvonalon tudja üzemeltetni és támogatni a komplex IT rendszereket, a LAN-, SAN hálózatoktól, tűzfalaktól, szerverektől, tárolóktól, operációs rendszerektől (Microsoft Windows, Linux), levelező rendszerektől, vírusvédelmi rendszerektől kezdve egészen a mentési rendszerekig. Rendszergazdai szolgáltatást és rendszergazda támogatást is vállalunk a felsorolt spektrumban. IT Biztonsági auditot és audit alapján üzemeltetést végzünk.

 

Rendszerintegrációs mérnökeink és technikusaink a legmagasabb szintű vizsgákkal rendelkeznek. Különböző gyártóknál több mint 300 szakvizsgánk van. Az Albacomp Services Kft. rendelkezik ISO 9001, ISO 14001 minősítésekkel. Szerepelünk a 218/2011. (X. 19.) Kormányrendelet 14. § (1) bekezdése alapján végrehajtott nemzetbiztonsági ellenőrzés eredményeként a biztonsági követelményeknek előzetesen megfelelt ajánlattevők jegyzékében.

2014-től naperőművek tervezési és kivitelezési munkáiban is részt veszünk. Építőipari generálkivitelezők alatt végezzük gyengeáramú rendszerek tervezését és kivitelezését.