Szervizszolgáltatás

Szervizhálózat bemutatása
Országos szervizhálózat
  
Az Albacomp azon kevés informatikai vállalkozások közé tartozik, mely országos szervizhálózattal rendelkezik. Az Albacomp országos szervizhálózatán keresztül teljes körű informatikai szolgáltatást biztosít valamennyi általa gyártott és forgalmazott számítástechnikai eszköz-rendszer vonatkozásában.
Az Albacomp többszintű, (saját illetve alvállalkozói) szervizhálózata és magasan képzett szerviz mérnöki és technikusi állománya gyors és megbízható szolgáltatást biztosít ügyfelei számára.
Szervizes munkatársaink saját szakterületüket átfogó, széles tudással rendelkeznek, folyamatosan szakmai képzéseken vesznek részt. Szervizes kollégáink évente sok órát töltenek rendszerek kiépítésével, eszközök javításával és karbantartással. Az általunk üzemeltetett eszközpark több ezres darabszámú. Mind ennek eredménye az, hogy szervizünk erős szakmai tudásbázist épített ki az elmúlt évek során. A szerviz referenciáink közé tartoznak: Okmányirodák, NAV, Magyar Államkincstár, HungaroControl, SOTE, Magyar Telekom, OREX, FOTEX, Mecsek Füszért, stb.
 

Tisztelt Ügyfeleink!

 

Ezúton értesítjük Önöket, hogy 2021.01.31-én szervizünk jogosultsága megszűnik a garanciális Lenovo Think széria javítására!

Kérjük más garanciális szervizhez jelentsék le ezen eszközeiket!

Megértésüket köszönjük!
Szervizünk a saját gyártású és forgalmazású eszközökön kívül más nemzetközi márka auditált szakszervize:
 
 
MSI szervizpartner:
   • Notebook-ok
   • All-in-one PC
   • Nettop PC
 
 
A Területi szervizek feladata adott régión belül az elsődleges hibaelhárítás, a felhasználó problémáira történő azonnali reagálás, valamint az alapvető szerviz-, és cserekészlet raktározása. A területi szervizek ugyanakkor kapacitásukkal segítik a központi szerviz által, az adott régióba kiszállított új eszközök üzembe helyezését, a Felhasználók eszközhasználatra vonatkozó képzését.
 
A Központi szerviz országos hatáskörben végzi a szervizszolgáltatást, többletkapacitást biztosít a területi szervizek számára. A központi szerviz végzi az új és a javítóműhelyben javított eszközök helyszínre kiszállítását, üzembe helyezését, rendszerbe állítását.
A Központi javító műhely a helyszínen nem javítható, vagy speciális javítást igénylő eszközök műhelyszintű javítását végzi, magas szintű műszerezettség mellett.
 
A szervizszervezet felépítése
 
Az országos szervizhálózatunk lehetővé teszi, hogy az ország bármely területén rövid idő alatt és alacsony kiszállási költségekkel megjelenjünk. Partnereinknek kiszámítható szolgáltatást nyújtunk a vidéki telephelyeik informatikai kiszolgálásában.
 
A cég az országos hálózattal rendelkező vállalatok és intézmények részére - szerviztámogatást is magába foglaló - komplex szolgáltatás ellátását is nyújtja, akár fővállalkozás-alapú outsourcing megoldással.
 
Kis és közepes vállalatok infrastruktúra támogatására, üzemeltetésére és rendszerfelügyeletére időszakos erőforrás-kihelyezéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére.
 
Az ügyfelek kiszolgálását magyar nyelvű, központosított telefonos ügyfélszolgálat is támogatja.
 
A cég központi és budapesti telephelye, külön szerződés esetén 7x24 órás folyamatos ügyeleti szolgálatot tart fenn az állandó rendelkezésre állás érdekében.

Tisztelt Ügyfeleink!

 

Ezúton értesítjük Önöket, hogy 2021.01.31-én szervizünk jogosultsága megszűnik a garanciális Lenovo Think széria javítására!

Kérjük más garanciális szervizhez jelentsék le ezen eszközeiket!

Szervizigény bejelentő

Amennyiben érdeklődik szolgáltatásunk iránt, az igénybejelentő űrlap kitöltésével forduljon hozzánk bizalommal, 24 órán belül válaszolunk!

Az általunk garanciálisan szervizelt készülékekhez ingyenes futárt biztosítunk!

Szervizigény bejelentő