Infrastruktúra konszolidáció, virtualizáció

A virtualizáció a mai számítógépek jelentősen megnövekedett számítási teljesítményét igyekszik kiaknázni azáltal, hogy párhuzamosan enged futtatni több operációs rendszert egyazon kiszolgálón.  A virtualizációs megoldásokkal a hardver meghibásodásból, illetve inkompatibilitásból fakadó állásidők jelentősen leredukálhatóak, arányosan az egy fizikai gépen futtatott virtuális rendszerek számával.

 

Az Albacomp Services Kft. két gyártó, illetve virtualizációs termék rendszerintegrációját végzi. Ezek a következők:

 

  • Microsoft Hyper-V
  • VMware Virtual Infrastructure – vSphere

 

Szolgáltatásunk keretében felmérjük a jelenlegi IT környezetet és javaslatot, árajánlatot készítünk az optimális infrastruktúra létrehozására, korszerűsítésére. Leszállítjuk, megtervezzük és kialakítjuk az infrastruktúrát. Vállaljuk a konverziós és migrációs munkákat.

 

 

A régebben bevezetett virtualizációs rendszerekben feltárjuk a szükségtelen, vagy feleslegesen sok erőforrást használó elemeket, majd erőforrás optimalizációt végezve kitoljuk az esetlegesen szükséges hardver beszerzések idejét, vagy visszaadjuk a rendszer erőforrásait.

Szolgáltatásigény bejelentő

Amennyiben érdeklődik szolgáltatásunk iránt, az igénybejelentő űrlap kitöltésével forduljon hozzánk bizalommal, 24 órán belül válaszolunk!

Szolgáltatásigény bejelentő