Hírek

2015.11.06.

ÁTADTÁK AZ ALBACOMP INNOVÁCIÓS KÖZPONTOT

ÁTADTÁK AZ ALBACOMP INNOVÁCIÓS KÖZPONTOT

 

Ünnepélyesen átadták a közel 1,5 milliárd forint összköltségű beruházás eredményeként megépült Albacomp Innovációs Központot, amely a GOP-1.2.1-12/B-2012-0017 azonosítószámú az Új Széchenyi Terv „Innovációs és technológiai parkok, valamint fejlesztési központok támogatása” keretén belül közel 850 millió forintos támogatással valósult meg.

Tovább
2016.04.13.

A Fejér Megyei Kereskedelmi és Ipar Kamara április 12-i küldöttgyűlésén „Innovációs Díjat” kapott az Albacomp RI Kft

A FMKIK áprilisi küldöttgyűlésén kamarai díjakat adtak át,

többek között az Albacomp RI-nek is a kiemelkedő eredménnyel járó innovatív tevékenységéért.

 

 Az „ Innovációs Díjjal” elismerték az Albacomp  azon célját, hogy  Magyarország egyik informatikai tudásbázisaként - a 2015-ben átadott Innovációs központban- helyet és szakmai támogatást biztosítson tehetséges szakembereknek.

Tovább
2016.03.24.

Duális munkareggeli és partnerségi megállapodás az Óbudai Egyetemmel

Az Albacomp RI Kft. duális munkareggelit szervezett az Óbudai Egyetemmel közösen a programban résztvevő cégeknek.

 

2016. március 21-én az Óbudai Egyetemmel közösen konzultációt szerveztünk a duális képzésben résztvevő cégeknek.A munkareggelin Székesfehérvár polgármestere Dr.Cser-Palkovics András és Mészáros Attila alpolgármester is részt vett.

A rendezvény fő célja volt, hogy a képző intézmény és a társaságok megvitassák a duális képzés során felhalmozott tapasztalatokat illetve mindezeket megosszák az újonnan csatlakozott cégekkel is.

 

Ugyanezen a napon partnerségi megállapodást írt alá dr. Györök György, az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar dékánja és Minárovits Márton az Albacomp RI. Kft. ügyvezetője, melynek célja a szakember képzés erősítése és a kutatás-fejlesztési innovációs gyakorlati képzés biztosítása.

A sajtótájékoztatón Dr.Cser-Palkovics András polgármester kifejezte örömét azzal kapcsolatban, hogy a duális képzés keretében a részt vevő cégek, az egyetem és a hallgatók képesek voltak közösen összefogni a város és a fiatalok jövőjéért.

Tovább
2016.03.03.

Az Albacomp RI is részt vett az idei Pollack Expon

Az Albacomp RI Kft. is részt vett kiállítóként a pécsi Pollack Expon, amely a régió legnagyobb kiállítása.

 

Február 25-26-án rendezték meg a 10. pécsi Pollack Expot, amelyen az Albacomp RI Kft. is részt vett kiállítóként. A kiállítás kinőve az egyetemi campus kereteiből ma már az ország egyik igen fontos műszaki börzéjévé vált, ahol az Albacomp is minden évben bemutatja legújabb termékeit, fejlesztéseit. Idén a Lenovo legújabb notebookjait próbálhatták ki az érdeklődők, valamint tájékoztatást kaphattak a jövőbeli fejlesztési irányokról.

Tovább
2015.04.16.

Az Albacomp az elsők között Székesfehérváron a duális képzési partnerségben

Az Albacomp RI Kft., úgy mint az Albacomp cégcsoport minden tagja, mindig is elkötelezett volt a megfelelően képzett szakember gárda nevelése irányában, mivel az informatikai ipar gyors változásait csak képzésekkel és az ismeretek szinten tartásával lehet követni.

Tovább
2015.01.14.

Diplomamentő

NYELVI KÉPZÉSEK ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL!

 

240 és 360 órás angol nyelvű tanfolyamok tanfolyamok, az ország különböző pontjain!

A program azoknak szól, akik már sikeresen államvizsgáztak, azonban diplomájukat nyelvvizsga hiányában még nem kaphatták meg. Regisztrálni és a képzésre jelentkezni az OFA oldalán keresztül lehetséges.

Tovább