Rólunk

ALBACOMP RI KFT.

  • Az Albacomp RI Rendszerintegrációs Kft. 100%-osan magyar tulajdonban lévő vállalat, melynek egyik legfőbb célja, hogy mint Magyarország egyik informatikai tudásbázisa, helyt adjon a kreativitásnak, lehetőséget és szakmai támogatást biztosítson tehetséges szakembereknek új termékek kifejlesztésére.
  • Az Albacomp RI Kft. fő feladatának tekinti az informatikához kapcsolódó kereskedelmi és logisztikai feladatok ellátását. Napjainkban a vállalatok és más gazdálkodó szervezetek már nem kialakítani és működtetni, hanem használni szeretnék az informatikát. Az Albacomp RI Kft. sajátos helyzetének köszönhetően az informatika minden területén a legkisebb alkatrésztől a legösszetettebb vállalatirányítási rendszerig használható megoldásokat kínál ügyfelei számára, ehhez kiváló szakembergárda áll rendelkezésre.
  • Az Albacomp RI számára kulcsfontosságú a minőség és a biztonság: a társaság teljes tevékenységére megszerezte, és a pontos, követhető folyamatok érdekében fenntartja ISO 9001:2015 szerinti minőségbiztosítási illetve az ISO 27001:2013 szerinti információ-biztonsági tanúsítványt.
  • Integrált minőség és környezetpolitikai Nyilatkozat 
  • Információbiztonsági Politika
  • Éves Energetikai összefoglaló

Forgalmazott főbb termékcsaládok:

Albacomp, Acer, Adobe, APC, Benq, Cisco, HP, D-link, Dell, Eaton, Epson, Fujitsu, IBM, Intel, Lenovo, LG, Microsoft, MSI, Novell, Oracle, Samsung, Symantec, VmWare

 

Szolgáltatásaink

Rendszerintegráció: Több gyártó több termékét érintő komplex projektek előkészítése, az ilyen jellegű megkeresések kezelése. A szervezet magasan képzett mérnökökre támaszkodik, akik a legmagasabb szintű gyártói vizsgákkal (Novell CNE, MCP, MCSE, ASE, Cisco, 3COM, stb.) rendelkeznek.

Termékforgalmazás: Országos értékesítési rendszer koordinálja az ügyfelek rendeléseinek teljesítését. Feladata az ügyfelek tájékoztatása, ajánlatok adása, rendelések feldolgozása, visszaigazolása, valamint – az ügyfelek teljes megelégedettségét biztosítandó – a teljesítés folyamatának figyelemmel kísérése, a problémák proaktív módon való megoldása.

Üzemeltetés: Rendszerek teljes körű üzemeltetését végezzük rendszergazdai feladatok ellátásával

IT biztonság: Az iparági sztenderdeknek és a jogszabályi feltételeknek megfelelő IT biztonsági rendszerek kialakítását, működtetését vállaljuk.

Oktatás: Akkreditált képzéseink a felnőttképzés széles körét lefedik.

Képzés szervezés: Külső oktatók segítségével országos nagy képzési projektek megszervezését is el tudjuk látni, teljes körű adminisztrációs és dokumentálási feladatellátással együtt.

Termékfejlesztés: Számos hardver eszköz fejlesztése és sikeres piaci bevezetése fűződik az Albacomp RI Kft-hez. Ilyen például az elmúlt évben ESR-112 projekt keretében fedélzeti számítógépek, érintőképernyők fejlesztése, komplett rendszerré integrálása.

Gyártás: Tevékenységi körünkbe tartozik még egyedi, elsősroban egészségügyi gyártógépek és gépsorok tervezése, gyártása, ügyfeleink igényei alapján.