Rólunk

ALBACOMP RI KFT.

  • Az Albacomp RI Rendszerintegrációs Kft. 100%-osan magyar tulajdonban lévő vállalat, melynek egyik legfőbb célja, hogy mint Magyarország egyik informatikai tudásbázisa, helyt adjon a kreativitásnak, lehetőséget és szakmai támogatást biztosítson tehetséges szakembereknek új termékek kifejlesztésére.
  • Az Albacomp RI Kft. fő feladatának tekinti az informatikához kapcsolódó kereskedelmi és logisztikai feladatok ellátását. Napjainkban a vállalatok és más gazdálkodó szervezetek már nem kialakítani és működtetni, hanem használni szeretnék az informatikát. Az Albacomp RI Kft. sajátos helyzetének köszönhetően az informatika minden területén a legkisebb alkatrésztől a legösszetettebb vállalatirányítási rendszerig használható megoldásokat kínál ügyfelei számára, ehhez kiváló szakembergárda áll rendelkezésre.
  • Az Albacomp RI számára kulcsfontosságú a minőség és a biztonság: a társaság teljes tevékenységére megszerezte, és a pontos, követhető folyamatok érdekében fenntartja ISO 9001:2015 szerinti minőségbiztosítási illetve az ISO 27001:2013 szerinti információ-biztonsági tanúsítványt.
  • Integrált minőség és környezetpolitikai Nyilatkozat 
  • Információbiztonsági Politika
  • Éves Energetikai összefoglaló

Forgalmazott főbb termékcsaládok:

Albacomp, Acer, Adobe, APC, Benq, Cisco, HP, D-link, Dell, Eaton, Epson, Fujitsu, IBM, Intel, Lenovo, LG, Microsoft, MSI, Novell, Oracle, Samsung, Symantec, VmWare

 

Szolgáltatásaink

Rendszerintegráció: Több gyártó több termékét érintő komplex projektek előkészítése, az ilyen jellegű megkeresések kezelése. A szervezet magasan képzett mérnökökre támaszkodik, akik a legmagasabb szintű gyártói vizsgákkal (Novell CNE, MCP, MCSE, ASE, Cisco, 3COM, stb.) rendelkeznek.

Termékforgalmazás: Országos értékesítési rendszer koordinálja az ügyfelek rendeléseinek teljesítését. Feladata az ügyfelek tájékoztatása, ajánlatok adása, rendelések feldolgozása, visszaigazolása, valamint – az ügyfelek teljes megelégedettségét biztosítandó – a teljesítés folyamatának figyelemmel kísérése, a problémák proaktív módon való megoldása.

Üzemeltetés: Rendszerek teljes körű üzemeltetését végezzük rendszergazdai feladatok ellátásával

IT biztonság: Az iparági sztenderdeknek és a jogszabályi feltételeknek megfelelő IT biztonsági rendszerek kialakítását, működtetését vállaljuk.

Termékfejlesztés: Számos hardver eszköz fejlesztése és sikeres piaci bevezetése fűződik az Albacomp RI Kft-hez. Ennek keretében széleskörű tevekénységet folytatunk IoT eszközök és hozzá tartozó szoftver megoldások komplex tervezése, gyártása. (pl. Okos Vízóra, Okos Szemetes, Okos Parkoló, Okos Eszközkövető), illetve fedélzeti számítógépek, érintőképernyők fejlesztése, komplett rendszerré integrálása (ESR-112, MÁV utastájékoztató).

Gyártás: Tevékenységi körünkbe tartozik még egyedi, elsősroban egészségügyi gyártógépek és gépsorok tervezése, gyártása, ügyfeleink igényei alapján.