Rólunk

Az Albacomp EA Kft. azért jött létre, hogy kiváló minőségű gyártási, összeszerelési és tervezési szolgáltatásokat nyújtson hazai és európai orvosi-, ipari-, autóelektronikai, biztonság- és kommunikációtechnikai területeken működő ügyfelei számára.

Látogass el megújult honlapunkra -> www.albacompems.hu oldara!

Szolgáltatásaink:

Miért érdemes velünk gyártatnia?

  • Mert jól képzett, több éves, évtizedes tapasztalattal bíró szakemberekkel rendelkezünk - Székesfehérvár évtizedek óta az ország elektronikai iparának központja
  • Odafigyelünk Ügyfeleink igényeire és a kiemelkedő minőségre
  • Nagyon jó ügyfél-elégedettségi mutatókkal rendelkezünk
  • Rövid határidővel vállaljuk prototípusok, nullszériák és kisebb sorozatok gyártását
  • Széleskörű szolgáltatási palettánkkal sok terhet tudunk levenni az Ön válláról (pl. alkatrész beszerzés, tesztelés, kábelkonfekcionálás, végszerelés)
  • Cégünk mindössze 3 km-re van az M7-es autópályától, 40 percre Budapesttől
  • Versenyképes alkatrész-beültetési árakat biztosítunk

Gyártóbázisunk technológiai és személyi adottságait tekintve is nagyon rugalmasan került kialakításra, képesek vagyunk gyorsan váltani a különböző termékek, eltérő nagyságú sorozatok között. Ennek köszönhetően – bár a fő profilunk a kis-közepes szériák (havi néhány tíz darabtól havi néhány ezer darabig) gyártása – vállaljuk prototípusok, proto sorozatok gyártását is, ezen a területen olyan neves nemzetközi ügyfeleink vannak, mint a ThyssenKrupp, vagy a Robert Bosch.

A 2011-ben létrejött Albacomp EA Kft. az Albacomp Zrt. 1992 óta működő elektronikai gyártási területét viszi tovább. Már az 1990-es évektől kezdődően felületszerelt (SMD) alkatrészekkel terveztünk különböző elektronikai berendezéseket, az SMT technológia pedig lehetővé tette magas minőségű termékek széles skálájának gyártását.

A több mint két évtizedes tapasztalat mellett a minőségre az is garanciát jelent, hogy ISO 9001 minőségirányítási illetve ISO 14001 környezetirányítási tanúsítvánnyal  is rendelkezünk. A legyártott termékek végellenőrzését érvényes vizsgával rendelkező IPC-A-610 specialista végzi.

Integrált minőség és környezetpolitikai Nyilatkozat

Ajánlatkérés

Ha professzionális gyártó partnert keres, vegye fel velünk a kapcsolatot egyszerű ajánlatkérő űrlapunk kitöltésével.

Ajánlatot kérek