Kézi THT beültetés

Az Albacomp EA Kft. teljes körű gyártási szolgáltatást biztosít felületszerelt (SMD) és átmenőfuratos (THT) alkatrészek beültetésére. Bár az SMD technológia jelentősen visszaszorította a hagyományos alkatrészeket, alkalmazásuk sok esetben ma is indokolt lehet. A jellemző sorozatnagyságunk gyártásonként 1 és 1000 db között van, normál vállalási határidőnk 5-10 munkanap.

Technológiáink

Alkatrész előkészítés

Az alkatrészek előkészítését speciális gépekkel és eszközökkel végezzük, melyek biztosítják az egyenletes lábkivezetéseket. ITECO gépeinkkel hevederezett, axiális alkatrészek méretre hajlítását és vágását tudjuk vállalni, speciális és egyedi fejlesztésű előkészítő eszközeinkkel az egyedi igényeket is ki tudjuk elégíteni.

 

Alkatrész beültetés

A hagyományos alkatrészek beültetését évtizedes gyakorlattal rendelkező munkatársak végzik.

 

Hullámforrasztás

CMS400 típusú hullámforrasztó berendezéssel, max. 400x400mm panelméretig vállaljuk hagyományos alkatrészek hullámforrasztását ólommentes technológiával.

 

Kézi forrasztás

Sok esetben még ma is szükséges lehet a kézi forrasztás, ezt a feladatot évtizedes gyakorlattal rendelkező munkatársaink látják el, akik modern, ESD védett Thermaltronics gyártmányú forrasztó pákákkal dolgoznak.

 

Végellenőrzés IPC-A-610 szerint

A gyártásközi ellenőrzéseken túl valamennyi termékünk esetében 100%-os vizuális végellenőrzést is végzünk a magas minőség érdekében. A végellenőrzést érvényes vizsgával rendelkező IPC-A-610 specialista végzi.

Ajánlatkérés

Ha professzionális gyártó partnert keres, vegye fel velünk a kapcsolatot egyszerű ajánlatkérő űrlapunk kitöltésével.

Ajánlatot kérek