NYÁK tervezés

Cégünk rövid határidővel vállalja nyomtatott áramkörök magas színvonalon és kedvező áron történő tervezését. Fejlesztőmérnöki csapatunk segítségével rendszeresen nyújtunk NYÁK tervezési szolgáltatást nagy multinacionális és kis hazai cégek részére egyaránt.

A tervezés történhet kapcsolási rajz vagy funkcióleírás alapján is, a tervezést korszerű fejlesztőeszközeinkkel korlátlan rétegszámig el tudjuk végezni. Emellett vállaljuk meglévő termékek újratervezését, korszerűsítését.

Az általunk tervezett nyomtatott áramköröknél – jelentős gyártási tapasztalatunknak köszönhetően – megfelelő súllyal tudjuk figyelembe venni a gyárthatósági szempontokat is, így azok biztosan jól és költséghatékonyan lesznek gyárthatók. Ez véleményünk szerint nagyon fontos, mert kihat mind a végtermék minőségére, mind az árára.

A megtervezett PCB-t természetesen gyorsan le is tudjuk gyártatni, beszerezzük hozzá a szükséges alkatrészeket, majd elvégezzük a beültetést, így ügyfeleink a folyamat végén már a készterméket vehetik kézbe. Ha egy kézbe adja a teljes tervezési és gyártási folyamatot, azzal sok értékes időt és pénzt takaríthat meg.

Ha nagy tapasztalattal rendelkező NYÁK tervezőre van szüksége, keressen minket még ma elérhetőségeinken.

Ajánlatkérés

Ha professzionális gyártó partnert keres, vegye fel velünk a kapcsolatot egyszerű ajánlatkérő űrlapunk kitöltésével.

Ajánlatot kérek