Cégeknek, intézményeknek

Napelemek cégeknek, intézményeknek

Napelemes rendszerekkel jelentősen csökkenthetők társasházak, üzemcsarnokok, irodaépületek, iskolák és a különféle önkormányzati, költségvetési intézmények energiaellátási költségei.

Ezen szervezetek részére alkalmanként elérhetők – magas támogatási intenzitású – megújuló energia-rendszerek kiépítését támogató pályázatok, amelyekkel a beruházásra fordított saját erő minimálisra csökkenthető és a megtérülési idő nagymértékben lerövidíthető.

 

Bízza ránk, mert...

...komplex szolgáltatásunkkal vállaljuk az előzetes energetikai felmérést, a rendszertervek elkészítését, a pályázat megírását, a rendszer kiépítését és az elkészült napelemes erőmű karbantartását is. Emellett nem csak megtervezzük és lebonyolítjuk a beruházást, hanem vállaljuk annak finanszírozását is.

 

Kezdjen hozzá időben, a felmérés ingyenes!

Amennyiben napelemes rendszer kiépítését fontolgatja, érdemes felvennie a kapcsolatot velünk, hiszen rendelkezünk előzetes információval a várható pályázatokról, ennek köszönhetően Ön akár kész tervekkel, előkészített pályázattal várhatja a beadást. Ez lényeges szempont, ugyanis az elmúlt évek tapasztalatai alapján a rendelkezésre álló keretek gyorsan betelnek. Az előzetes felmérést ingyenesen elvégezzük.

 

Felmérést kérek

Ingyenes felmérésért vegye fel velünk a kapcsolatot egyszerű űrlapunk segítségével, 24 órán belül válaszolunk.

Felmérést kérek