Futárszolgálat

Tisztelt Ügyfelünk! 

 

A jótállási feltételekről, a jótálláson belüli javításokról és a jótálláson kívüli javítások feltételeiről bővebben készülékének jótállási jegyén, illetve a szolgáltatás feltételei dokumentumban talál információt. Az Albacomp fenntartja a jogot, hogy szervizközpontja a szervizbe érkezés után megvizsgálja a teljes készülék, illetve a készülék alkatrészeinek jótállásának érvényességét. Amennyiben jótálláson kívüli javításra (is) sor kerül, az szervizközpont vagy a szerviz-ügyfélszolgálat felveszi önnel a kapcsolatot a javításhoz tartozó árajánlat közvetítése céljából. Jótállásos javítás esetén a kicserélt hibás alkatrészek vagy termékek tulajdonjoga az Albacompra száll át.

Továbbá ezúton értesítjük Önöket, hogy 2021.01.31-én szervizünk jogosultsága megszűnik a garanciális Lenovo Think széria javítására!

Kérjük más garanciális szervizhez jelentsék le ezen eszközeiket!

Megértésüket köszönjük!

 

  1. A szervizigény bejelentéséhez kérjük, töltse ki a hiba bejelentési formanyomtatványt.

 

  1. A hibabejelentési formanyomtatvány kitöltéséhez el kell fogadnia az adott termékhez tartozó szervizszolgáltatás feltételeit.

Albacomp szolgáltatasi feltételek

MSI szolgáltatasi feltételek

Fujitsu szolgáltatási feltételek

  1. A kitöltött formanyomtatvány elküldése után a bejelentés elbírálásra kerül. Amennyiben a javításra vonatkozó bejelentése érvényes, az adatok valósak és teljesek, valamint Ön jogosult futárszolgálat útján szervizbe küldeni hibás készülékét, a kapcsolódó egyedi munkalap hivatkozási számról e-mailben kap értesítést.

 

  1. A hibabejelentési formanyomtatványt a helpdesk@albacomp.hu címre kérjük visszaküldeni.

 

  1. Az Albacomp a csomagok elszállítását egy szerződött futárszolgálattal végezteti (TOF). A kézbesítéssel és árufelvétellel kapcsolatos kérdéseiket, időpont egyeztetéseiket az alábbi elérhetőségeken tehetik meg:

Telefon: +36 1 8 777 400; +36 1 8 777 444

Fax: +36 1 8 777 499

E-mail: ugyfelszolgalat@tof.hu

 

  1. Amennyiben a hiba felvételéről 13.00 –ig értesítést kap a következő munkanap számíthat a futár érkezésére. Az ezután érkező hibákra legkorábban két munkanap múlva tudunk futárt küldeni.

Szervizigény bejelentő

Amennyiben érdeklődik szolgáltatásunk iránt, az igénybejelentő űrlap kitöltésével forduljon hozzánk bizalommal, 24 órán belül válaszolunk!

Az általunk garanciálisan szervizelt készülékekhez ingyenes futárt biztosítunk!

Szervizigény bejelentő