Folyamattámogató, portál és dokumentum menedzsment fejlesztések

Ha korszerűsítené és szabályozottabbá szeretné tenni cége belső folyamatait, átláthatóbbá tenné a közös dokumentumokhoz való hozzáférést, és azok verziózott, központi kezelését vagy jóváhagyási folyamatait, illetve egyszerűsíteni szeretné a kapcsolattartást partnereivel, forduljon hozzánk bizalommal.

Vállaljuk egyedi, cége igényei szerint megvalósított portál és dokumentum menedzsment rendszer kialakítását, amely átfogó tartalomkezelési és keresőrendszerrel, a megosztott üzleti folyamatok gyorsításával, valamint az információk szervezeti határokon keresztüli, jobb üzleti átláthatóságot biztosító megosztásával hatékonyabb működést tesz lehetővé az önök számára. Az ajánlott SharePoint keretrendszer segítségével kialakított és testreszabott rendszer a cége intranetes és webes alkalmazásait egyetlen integrált platformon támogatja.

Nézzük a fő szempontokat, amiért érdemes bennünket és pl. a Microsoft SharePointot választani cége ügymenetének korszerűsítéséhez:

Mert mi figyelünk az Ön igényeire

Bármilyen korszerű technológia csak annyit ér, amennyire az üzleti célokat szolgálja. Mi kiemelt figyelmet fordítunk ügyfeleink igényeinek tényleges megértésére, eszközválasztásainkban és megoldásaink kialakításánál kizárólag a valós érdekeit tartjuk szem előtt. Az igényeket korábbi projektjeink tapasztalatai alapján hatékonyan tudjuk támogatni.

A tartalom és a folyamatok kezelése

Eszközök teljes készlete áll rendelkezésre az elektronikus tartalom kezelésére és szabályozására, melyek segítségével a szabályokat egyszerűbb betartani, és az üzleti adatokat is könnyebb megvédeni. Egyszerűsíthetők a hétköznapi üzleti folyamatok is, ezáltal növelhető a szervezet hatékonysága.

Áttekinthetőbb üzletmenet

Az üzleti tevékenység hajtóerőit hatékonyan figyelemmel lehet kísérni, a szervezeten belül megalapozottabb döntéseket lehet hozni, és idejekorán reagálni lehet a fontos üzleti eseményekre.

A belső és külső együttműködés egyszerűsítése

Lehetővé válik a tudás megosztása, az adatok keresése, illetve a könnyebb és biztonságosabb együttműködés a szervezeti határokon belül és kívül. A személyi kapcsolatok könnyebben létrehozhatók a partnerek és ügyfelek hálózatának, illetve a személyes hálózatoknak a kiaknázásával.

Az informatikai rendszer stratégiai hatásának növelése

A SharePoint rendszer minden intranetet, extranetet és web-alkalmazást a teljes cég szintjén, egyetlen integrált platformon támogat, ezzel javítja az informatikai rendszer kapcsolódását az üzleti szükségletekhez, és csökkenti a fenntartandó platformok számát.