Egyedi szoftverfejlesztés

Minden vállalkozás számára fontos, hogy olyan szoftverek támogassák a működését, amellyel a saját igénye szerint végezheti el a feladatát. A jó szoftver azt és csak annyit tud, amire a felhasználónak szüksége van. Nem terheli felesleges funkciókkal a felhasználót, viszont egyszerűen és célzottan ellátja a szükséges funkciókat. Az ilyen szoftverek kialakításához egyedi szoftverfejlesztésre van szükség.

Az egyedi szoftverfejlesztés egy körültekintő igényfelméréssel kezdődik, melynek eredményeit alapos elemzésnek vetjük alá, majd ezek alapján javaslunk konkrét megvalósítási lehetőségeket. Az egyedi szoftverfejlesztés során a megrendelő igényeit szem előtt tartva, a megrendelővel szorosan együttműködve, tervezzük meg és készítjük el a kialakításra kerülő szoftver felhasználói felületeit, funkcióit.

Legyen szó webes, mobil vagy akár felhő alkalmazásról, egyedi szoftvereink fejlesztése során jellemzően moduláris felépítésű termék kialakítására törekszünk: a termék egyszerűen bővíthető, továbbfejleszthető lesz. Igény esetén többnyelvűsíthető, mivel különálló nyelvi fájlokkal dolgozunk. A rendszertervezés kiemelkedően fontos része az adatbázis kialakítása. Az optimalizált adatbázis tervezését és felépítését a céloknak megfelelően valósítjuk meg, figyelembe véve az igénybevételt, az összefüggő adatok optimális lekérdezési lehetőségét.

A korszerű elvárásoknak megfelelően elsődlegese web-alapú technológiát alkalmazunk, hogy a szoftver internet böngészőben futtatható és elérhető legyen, akár távoli eléréssel vagy felhő szolgáltatásban. Igény szerint fejlesztünk hagyományos desktop alkalmazásokat is.

Mobilalkalmazások fejlesztése során is előtérbe helyezzük a rugalmasságot, ezért alkalmazásaink felületének kinézete, szöveges tartalma nagyrészt a megrendelő által konfigurálható, melyhez nem szükséges új alkalmazás verzió kiadása, így a módosítások azonnal eljutnak a felhasználókhoz. Mobilalkalmazás fejlesztést a vezető mobilplatformok mindegyikére vállalunk.

Az általunk készített egyedi szoftverekhez teljes körű dokumentációt készítünk, melynek része a rendszer műszaki és felhasználói leírása, illetve az oktatási segédlet is.

Fejlesztéseink során az üzleti / fejlesztési igények és az megrendelőnél meglévő technológia alapján választjuk ki az általunk használt széles technológia palettából a legmegfelelőbbet. Az általunk leggyakrabban alkalmazott eszközök: különböző Java alapú webes, Microsoft .Net vagy szabad forráskódú keretrendszerek, Oracle technológia (ADF, APEX, BI,OPA), portálmotorok, csoportmunka támogató rendszerek (pl.: SharePoint). Alkalmazásainknál az igényektől függően különböző adatbázis kezelőket használunk (Oracle, a MySql, MSSQL, stb.).