Hírek

Az Albacomp az elsők között Székesfehérváron a duális képzési partnerségben

2015.04.24.

Az Albacomp RI Kft., úgy mint az Albacomp cégcsoport minden tagja, mindig is elkötelezett volt a megfelelően képzett szakember gárda nevelése irányában, mivel az informatikai ipar gyors változásait csak képzésekkel és az ismeretek szinten tartásával lehet követni.

A fenti célok megvalósítása jelentős HR erőfeszítést igényel, de az új, a duális képzés bevezetésére vonatkozó kezdeményezés a fiatal munkaerő hatásos gyakorlati alkalmazásához szükséges időt jelentősen lerövidíti, mivel a felsőoktatási intézményben elsajátított elméleti ismereteket a tanulás közben tudják a gyakorlattal összeegyeztetni és így a gyakorlati tudást megszerezni a kezdő szakemberek. Ezt felismerve az Albacomp RI Kft. vezetése úgy döntött, hogy cégünk is csatlakozik ehhez az előre mutató kezdeményezéshez, a cég méretéhez képest jelentős számú – 5 fő – mérnökinformatikus alapszakon tanuló hallgatót foglalkoztat a 2015/2016-os tanévben a duális képzés keretén belül a Albacomp RI Kft. székhelyén (8000 Székesfehérvár, Mártírok útja 9.).

Cégünk olyan kreatív fiatalok jelentkezését várja, akik érdeklődnek az elektronikai fejlesztések (pl. szenzorok, rádiófrekvenciás és GPS/GPRS kommunikáció, non-invazív életfunkció figyelés, smart home megoldások) iránt és szívesen megismerkednének az áramkörtervezés és ebben a mikrokontrolleres környezetben történő programozás folyamatával, továbbá elkötelezettek, hogy az ismereteiket elmélyítsék az egyik, vagy akár mindkét területen.

Jelentkezését Antal Gábor kollégánk 2015. május 1-től várja a gantal@albacomp.hu e-mail címen, további tájékoztatást szükség esetén a +36 (22) 515-438 telefonszámon kapható. A kiválasztás a jelentkezőkkel előre egyeztetett időpontban személyes interjú alapján történik, 2015. június 1. és június 30. között.

Következő linkeken részletes információkhoz juthat:

DUÁLIS KÉPZÉS INDÍTÁSA AZ ÓE ALBA REGIA MŰSZAKI KARÁN

Szeptemberben indul a duális képzés - felkészülnek a hallgatók fogadására

Vissza